Věrnostní program

 

Infratopení-infrazářiče.cz odměňuje nyní své zákazníky, kteří mu zůstanou věrní!  V našem věrnostním programu pro registrované zákazníky, získáte bonusy na základě vynaložených pěněz za Vaše nákupy, čímž si můžete přijít na velmi slušnou slevu! Čím častěji budete na eshopu infratopení-infrazářiče nakupovat, tím levněji zboží u nás získáte!

 

 

Registrovaní zákazníci nakupující přes náš e-shop automaticky získají následující slevy:


• Nákupy v celkové hodnotě 3.000  Kč  a více -  2%
• Nákupy v celkové hodnotě 6.000  Kč  a více -  3%
• Nákupy v celkové hodnotě 10.000 Kč a více -  5%
• Nákupy v celkové hodnotě 20.000 Kč a více -  6%

 

 

Výše uvedená sleva se aktivuje automaticky po dosažení potřebné cenové hladiny (ceny všech objednávek se sčítají) a počítá se jim do všech budoucích objednávek. Věrnostní systém se vztahuje pouze na uživatele, kteří jsou na našem webu registrováni. Zákazníkům bez registrace se bonusy nezapočítávají!

Slevy se do systému zapisují až poté, co vaše objednávka byla odeslána a zpracována.

Po přihlášení do svého účtu můžete poté sledovat jakou aktuální slevu jste již dosáhli.

 

 

 

Provozovatel webu PROFIHEATING s.r.o , se sídlem Rybná 716/24, 11000 Praha 1, IČ: 26026694 , jako správce osobních údajů, zpracovává na tomto webu cookies potřebné pro fungování webových stránek a pro analytické účely a v případě Vašeho souhlasu také pro personalizaci reklam. Přečtěte si Zásady souborů cookies.

Souhlasím

Podle zákona o evidenci tržeb je prodávající povinen vystavit kupujícímu účtenku. Zároveň je povinen zaevidovat přijatou tržbu u správce daně online; v případě technického výpadku pak nejpozději do 48 hodin.